Victor Ciorbea a fost recunoscut Preşedinte al PNŢCD de către instanţă

Biroul de Presă

Victor Ciorbea recunoscut preşedintele PNŢCD de instanţăPrin sentinţa civilă,  pronunţată la 8 septembrie 2011, Tribunalul Bucureşti – Secţia IV Civilă a hotărât următoarele:

1.    Admite cererea formulată de către PNŢCD reprezentat prin Preşedinte Victor Ciorbea.

2.    Ia act de modificările Biroului Naţional de Conducere al PNŢCD, hotărâte de către Congresul PNŢCD din 18 iunie 2011, precum şi de modificările aduse Statutului PNŢCD şi dispune înregistrarea acestora în Registrul Partidelor Politice.

3.    Respinge pe fond cererea de intervenţie în interes propriu formulată de către Aurelian Pavelescu.

Datorită acestei decizii din justiţie, domnul Victor Ciorbea este recunoscut ca Preşedinte de drept al PNŢCD faţă de terţi, fiind singurul în măsură să reprezinte partidul în această calitate pentru opinia publică şi pentru mass-media.

Prin decizia în dosarul 53966/3/2011, Instanţa a validat Congresul Extraordinar al PNŢCD din 18 iunie 2011 şi conducerea aleasă la acest Congres.

În condiţiile prezente, Conducerea Naţională a PNŢCD, legitimă şi acum şi jurdic recunoscută, având în frunte pe domnul Victor Ciorbea, Preşedinte PNŢCD, face apel la toţi membrii PNŢCD de bună credinţă, indiferent de opţiunile pe care le-au avut până acum, să vină cu sufletul deschis, fără niciun fel de reţinere sau de teamă, să-şi aducă, fiecare, contribuţia la relansarea partidului şi la revenirea lui pe scena politică a României. Ne aşteaptă un partid unic, mare şi puternic .

Este o decizie justă, salutată atât de ţărănişti, cât şi de acel electorat care resimte dureros absenţa PNŢCD de pe scena politică din România.

Nu mai este timp de schisme, litigii şi conflicte interne distrugătoare,  care aduc foloase numai adversarilor noştri politici. Nu mai este timp nici pentru alte pretinse congrese, organizate cu pretinşi noi preşedinţi şi cu 'oaste de strânsură' şi salariaţi, care nu sunt ţărănişti, nici prin trecut şi nici prin valorile la care subscriu.

PNŢCD reprezintă singura alternativă politică reală în raport cu eşecul lamentabil al tuturor forţelor politice parlamentare ale ultimilor 10 ani, perioadă în care PNŢCD nu s-a putut manifesta corespunzător tradiţiei şi capacităţii sale politice. Este şansa noastră! Să nu o ratăm.

Revenirea PNŢCD în politica românească nu este un deziderat derivat din interese restrânse de grup, ci este de interes general pentru întreaga societate românească, având în vedere principiile politice, valorile morale şi rădăcinile eroice ale partidului nostru.

Încheiem, mulţumind tuturor celor care au fost şi perseverează să fie alături de noi. Fie ca evenimentul de azi să reprezinte un nou început pentru PNŢCD.

Este momentul renaşterii PNŢCD !

Este momentul revenirii PNŢCD în politica activă!

Este momentul revenirii la  CALEA DREAPTĂ  pentru toţi românii aflaţi în suferinţă !